casa unifamiliar EN TESTERA VP

Projecte d'una casa unifamiliar al Bages | 398 m2.  Client Privat. 

fotografies de Davide Pellegrini
fotografies de Davide Pellegrini

CASA VP

 

La casa unifamiliar en testera es caracteritza per un gran esforç volumètric que ha estat realitzat amb l'objectiu de garantir la màxima privacitat als seus habitants. Malgrat haver perdut part de la volumetria permès pel planejament urbanístic, aquesta decisió ha permès crear espais exteriors com un pati i terrasses, així com mantenir una distància considerable amb els edificis veïns.

 

Aquesta elecció arquitectònica respon a la necessitat d'establir un entorn íntim i acollidor dins de l'habitatge, alhora que es fomenta la connexió amb l'exterior i es permet gaudir de zones obertes i àmplies. El pati proporciona un espai verd i tranquil, perfecte per a moments de relaxació i esbarjo, mentre que les terrasses ofereixen vistes panoràmiques de l'entorn i esdevenen punts d'encontre per als residents.

 

A més de crear aquestes zones exteriors, la reducció de la volumetria també ha contribuït a mantenir una distància raonable entre la casa i els edificis veïns. Això permet preservar la intimitat i reduir possibles molèsties causades per la proximitat amb altres propietats. A través d'aquesta disposició, s'ha aconseguit un equilibri entre la necessitat de privacitat i la integració en l'entorn urbà.

 

En resum, la casa unifamiliar en testera destaca per un esforç volumètric significatiu que prioritza la privacitat dels habitants. Malgrat haver sacrificat part de la volumetria permès, aquesta decisió ha permès la creació d'espais exteriors agradables com un pati i terrasses, així com mantenir una distància adequada als edificis veïns. Aquesta combinació de factors ofereix als residents un habitatge acollidor, íntim i connectat amb l'entorn urbà.

fotografies de Davide Pellegrini
fotografies de Davide Pellegrini