Treballem per oferir un servei de qualitat tenint molt en compte la vessant emocional de la nostra disciplina; tanmateix, sense oblidar els requisits tècnics implícits. Arquitectura de les emocions, del tacte i de les sensacions. Creiem que amb elements com la llum, el tacte dels materials, la olor,... es poden generar arquitectures que millorin la nostra qualitat de vida.


claudina relat goberna

Claudina Relat Goberna Arquitecta i urbanista per la l'escola d'arquitectura de Barcelona (UPC) l'any 2008 i amb part de la seva formació a Escòcia i Holanda. Des de 2009 lidera el seu propi estudi d'arquitectura.  Nominada al premi RIBA student award l'any 2006. 

 

Regidora de Centre Històric de Manresa de l'Ajuntament de Manresa de 2019 a 2022. Tresorera del Col·legi d'arquitectes de la demarcació de la Catalunya Central des del l'any 2018 al 2022 i actualment presidenta de la demarcació. 

 

També lidera el projecte eco-casas.net que proposa arquitectures ecològiques i eficients sense perdre el valor de les sensacions i les emocions.