REFORMA D'UNA PERRUQUERIA

L'objectiu del projecte de la rehabilitació perruqueria és al voltant de tres conceptes: l'espai tranquil, la connexió amb la natura i re-inventar els mobles vells per donar-los-hi una nova vida.


ESPAI TRANQUIL I AMN CONNEXIÓ AMB LA NATURA:

L'objectiu del projecte és la reparació dels defectes del pas del temps en un edifici de 70. El concepte del projecte és afegir llum i aire al vell espai. També volíem obrir una finestra gran a la façana del darrere per infondre l'espai amb la màgia de l'espectacular pati interior que el lloc té.

 


RE-INVENTAR el mobiliari antic:

El projecte maximitza l'espai per al seu ús. Així mateix, tracta d'utilitzar els elements existents, com cadires velles, els mobles mirall existent per tal de no perdre l'esperit de l'antic espai perruqueria. Han de ser reinventats i renovats ... El fet reinventar elements antics ha permès que el projecte a canvi sense perdre la identitat de l'espai existent.


Perruqueria de l'Elvira
Perruqueria de l'Elvira

Fotografies de l'obra acabada

l'Abans i Després...:

Publicació de l'obra a IDS interiors and design Magazine

Segueix-nos a les xarxes socials:

compra productes de claudinarelat.com aquí

barcelona,arquitectos, manresa,arquitectura, barcelona,arquitecte,arquitectura, manresa, barcelona,arquitecte, manresa, arquitectura, barcealona,arquitecte, manresa, arquitectura, barcelona,na,arquitecte, manresa, arquitectura,  barcelona,arquitecto, manresa, arquitectura, barcelona,arquitecte, manresa, barcelona,arquitectes, manresa, barcelona, arquitectura, arquitectura, arquitectura. planos casas, hacer planos, planos de casas,  planos casas, hacer planos, planos de casas,  planos casas, hacer planos, planos de casas,