BLOC s

REHABILITACIÓ INTEGRA I ENERGÈTICA I MILLORES DE L'ACESSIBILITAT

Rehabilitació d'un bloc de 4 habitatges situat en el nucli antic

En el marc de la reforma integral d'aquest edifici, s'han realitzat diverses millores per millorar l'eficiència energètica i l'accessibilitat, així com per actualitzar les cases amb distribucions més modernes i acabats de disseny.

 

Pel que fa a l'eficiència energètica, s'han incorporat diverses mesures per reduir el consum energètic i optimitzar l'ús dels recursos. S'han instal·lat sistemes d'il·luminació eficients amb llums LED, que consumeixen menys electricitat i tenen una vida útil més llarga. Aquest canvi ha contribuït a reduir el consum energètic i els costos de funcionament.

 

A més, s'han realitzat millores en l'aïllament tèrmic, substituint finestres antigues per finestres de doble vidre amb millor aïllament, així com aplicant aïllament addicional a les parets i la coberta. Això ha ajudat a mantenir una temperatura més estable a l'interior de les cases i a reduir la dependència dels sistemes de climatització, contribuint a un estalvi energètic significatiu.

 

Pel que fa a l'accessibilitat, s'ha afegit un nou ascensor a l'edifici, permetent que les persones amb dificultats de mobilitat puguin desplaçar-se fàcilment entre les diferents plantes.

 

Pel que fa els habitatges, s'han realitzat renovacions internes per actualitzar-les amb distribucions més modernes i acabats de disseny. S'han realitzat canvis en la distribució de l'espai per millorar la funcionalitat i l'ús dels espais interiors. S'han actualitzat les cuines i els banys amb aparells i acabats més moderns, proporcionant un aspecte més actualitzat i atractiu. A més, s'han utilitzat materials de qualitat en els acabats, com ara sòls de fusta, rajoles ceràmiques  originals i pintura de qualitat, per proporcionar un aspecte més sofisticat i durador.

 

En resum, la reforma, rehabilitació i millores en l'eficiència energètica i accessibilitat han convertit aquest edifici en un lloc més sostenible, eficient i accessible.