REHABILITACIÓ CM

REHABILITACIÓ INTEGRA I ENERGÈTICA 

Rehabilitació d'un habitatge unifamiliar

Preservant l'Essència: La Reforma CJ - Una Rehabilitació amb Respecte i confort

 

Descripció:

Benvinguts a la Reforma CJ, una rehabilitació meticulosa d'una casa entre mitgeres que ha resistit el pas del temps des de l'any 1880. Amb un enfocament respectuós i basat en el coneixement tècnic, abordem aquest projecte amb l'objectiu de mantenir la integritat de l'estructura original de pedra, reforçant-la per assegurar la seva longevitat.

 

Amb una atenció especial a la conservació de la complexa estructura de l’edificació i de la coberta, hem decidit aprofitar la doble alçada mitjançant la introducció d'un altell, convertit ara en un estudi funcional. Aquest espai no només compleix amb les necessitats pràctiques, sinó que també ofereix una connexió amb l'essència i la història de l'edifici.

 

En el bany, hem optat per una perspectiva diferent del convencional, adoptant un concepte obert que redefineix la comoditat quotidiana amb detalls tècnics que reflecteixen el nostre compromís amb la innovació.

 

 

Aquest projecte no busca cridar l'atenció pel seu esplendor, sinó que aspira a ser una síntesi de respecte enfront de la història que envolta aquesta estructura i la comoditat de l’espai. Cada decisió tècnica ha estat presa amb consideració, amb l'objectiu d'assegurar una rehabilitació que manté l'essència original de la casa. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge mentre compartim la història i l'enginy de la Reforma CJ.